Kentekenplaat kopen

Wij maken de kentekenplaten direct wanneer u bij ons in de winkel komt, dit duurt ongeveer 5-15 minuten. Het is wel belangrijk dat u de juiste kenteken papieren/card en legitimatie bij u heeft.

Kentekenplaat informatie

De kentekenplaten en tekstplaten die u bij ons kunt afhalen fabriceren wij bijna allemaal zelf, dit houd in dat wij u snel kunnen voorzien van de gewenste kentekenplaten of tekstplaten.
Voor het afgeven van kentekenplaten voor een voertuig hebben wij ons te houden aan de richtlijnen van de RDW die hiervoor zijn opgesteld.

Deldense staat ook bij de RDW geregistreerd als erkend kentekenplaat fabricant daarom houden wij ons ook ten allertijden aan de voorgeschreven richtlijnen en kunnen wij hier
geen uitzonderingen voor maken. 

Het is voor deze kentekenplaten dus ook niet mogelijk om ze te versturen en deze dienen altijd afgehaald te worden in onze winkel, Als dit het geval is staat het ook vermeld bij de kentekenplaat.

Kentekenplaten voor de Auto, Truck, Motor, Aanhanger en Caravan kunnen wij zelf fabriceren de overige modellen zijn binnen 1-2 werkdagen te leveren.

Ook fabriceren wij de kentekenplaten met de luxe plastic letters voor de auto en vrachtwagen zelf. dus als u de auto een luxe uitstraling wilt geven is het mogelijk de geperste platen om te ruilen voor luxe kentekenplaten

Afhalen :

Let op dat u bij het afhalen van de ketekenplaten alttijd alle benodigde informatie bij u heeft, is dit niet het geval dan kunnen wij de kentekplaten niet afgeven.

– Geldige Legitimatie
– Kentekencard of kentekenbewijs
– Bevestiging van inschrijving ( dit geld voor bedrijven die de auto in de handels voorraad opnemen )
– U kunt bij ons in de winkel pinnen en contant betalen

Adres :

Deldense
De Berken 4
7491 HJ Delden

Telefoon en Whatsapp 074-3764455

info@deldense.nl
www.deldense.nl

Reden voor nieuwe kenteplaten :

Hieronder vind u de meest voorkomende redenen voor de aanschaf van nieuwe kentekenplaten 

Nieuw Kenteken

U heeft een nieuwe auto gekocht of ingevoerd en heeft nog geen kenteplaten bij het voertuig, voor het afgeven hebben wij de kentekencard of bevestiging van inschrijving nodig.

Schade 

De kenteken plaat is beschadigd, u kunt deze omruilen voor een nieuwe kentekenplaat echter moet de 10 cijferige unieke code van de orginele kentekenplaat leesbaar zijn en nemen wij deze in.

Omwisseling

De kentekenplaten zijn niet meer zo fraai of u wilt graag mooie luxe kentekenplaten op de auto, hierbij gelden de zelfde voorwaarden als schade wij nemen de orignele platen in en de unieke
code van de kenetekenplaten moet leesbaar zijn. 

Diefstal

Uw kentekenplaten zijn gestolen, wat nu ? U hoeft geen aangifte te doen bij de politie om nieuwe kentekenplaten aan te vragen. Wij kunnen deze direct aanmelden in het systeem van de RDW,
u bent wel verplicht 2 nieuwe kentekenplaten af te nemen en deze worden voorzien van een verhoogde duplicaatcode. 

Vermissing

U bent 1 of 2 kentekenplaten verloren, Voor het afnemen van nieuwe kentekenplaten gelden dezelfde voorwaarden als bij diefstal en neemt u 2 kentekenplaten af met een verhoogde duplicaatcode.  Wij zorgen dat de registratie bij de RDW wordt doorgevoerd zodat u dit niet meer hoeft te regelen.

!! BIJ VERDERE VRAGEN EN/OF ONDUIDELIJKHEDEN, NEEM CONTACT MET ONS OP EN WE HELPEN U GRAAG VERDER !!

Komt u uit de de regio Twente kom dan langs in de winkel wij zijn goed te bereiken vanuit Hengelo, Borne, Enschede, Enter, Rijssen, Wierden, Goor, Haaksbergen en Almelo en beschikken over goede parkeer gelegenheid